Isus Hristos este Domnul !

Preaiubiti frati in Hristos,
Multumim Domnului pentru harul de a implini 10 ani de cand suntem impreuna.

Ne bucuram de toti cei ce au fost calauziti sa fie impreuna cu noi la aceasta intalnire al carei subiect, „Isus Hristos este Domnul” constituie o motivatie in plus pentru a fi plini de incredere si de bucurie. Domnia lui reala peste fiecare dintre noi, peste familiile noastre, peste comunitatile crestine locale din care facem parte, peste Asociatie constituie garantia biruintei finale, a vietii vesnice impreuna cu El.

Va invit, cu deosebit respect, sa fim neincetat intr-o atitudine de rugaciune plina de incredere pentru prezenta Domnului si revarsarea din belsug a harului de care avem nevoie pentru zidirea, incurajarea, corectarea, calauzirea si intarirea de care fiecare dintre noi are nevoie pentru continuarea alergarii sub conducerea Capeteniei si desavarsirea credintei noastre, adica Isus.

Deschiderea noastra completa catre soapta Duhului lui Isus, Domnul si Stapanul vietilor noastre impune si o atitudine frateasca fata de ceilalti participanti, sensibilitate fata de nevoile lor, ajutorare prin rugaciune si orice alta forma necesara si posibila, in functie de situatie. Cei pentru care a murit Hristos trebuie tratati de catre robii si ucenicii Lui, la fel cum i-ar trata El.

Sa fim pregatiti sa aducem marturiile, indemnurile, rugaciunile si cantarile de lauda insuflate de Duhul Sfant pentru imbogatirea celorlalti, in Hristos. Asa cum obisnuim, vrem o intalnire interactiva, cu participare si contributie totala din partea fiecarui participant. Pricipiul de baza al partasiei este: fiecare aduce si fiecare primeste. Vrem sa Il aratam pe Hristosul din noi fratilor cu care stam in partasie si ne dorim sa-l si vedem in ei. Sa-L facem vizibil si sa-L marturisim unii altora prin tot ce facem individual, pe grupuri sau in plen. Cu un astfel de Domn, eul nostru trebuie lasat la cruce, doar Hristos sa fie vizibil, promovat, inaltat. Nimeni nu este ca Domnul nostru, nimic nu poate fi comparat cu El, nimic nu poate sta alaturi de El.

Ne dorim din toata inima ca fiecare dintre noi sa primeasca, in Hristos, exact ceea ce are nevoie pentru ca viata lui sa fie tot mai mult una in care Hristos este Domn: revelatia lucrarii Lui trecute, prezente si viitoare, a atributelor Lui vesnice in raport cu noi, a  posturii Lui de Domn bun, atotputernic, drept, sfant si iubitor al fiecaruia dintre noi, in Adevar; eliberarea de orice intelegere eronata a naturii relatiei noastre cu Isus; intarirea domniei Lui in toate aspectele concrete ale vietilor noastre de fiecare zi; bucuria, siguranta si increderea care domina orice suflet in care Isus este Domn cu adevarat si poate sa-si exercite nestingherit atributele de Mantuitor.   

Ne asteptam ca umblarea noastra sa fie marcata de lucrarea Duhului lui Isus din zilele partasiei si cele ce vor urma, astfel incat Domnia Lui sa aduca roade in neprihanire, in special in relatiile noastre cu cei din jur, astfel incat marturia noastra in Hristos sa fie tot mai puternica in familie, prieteni, vecini, colegii de munca etc. Toti din jurul nostru trebuie sa vada ca Domnia lui Isus in viata cuiva este cel mai de dorit lucru, este casa zidita pe stanca, de neclintit in fata oricarei incercari, este o viata de biruinta asupra pacatului, este viata din plin.


A Tatalui, a Fiului si a Duhului Sfant sa fie slava acum si in vesnicie!
Amin!

In numele Consiliului director,
In dragostea Lui Hristos, al vostru frate de credinta,
Col (r) Mihai Bruma,
slujind ca

Presedintele Asociatiei de prietenie a militarilor crestini din Romania - Cornelius

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Poate un creştin să slujească în Armată?